Десята міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів»

Інститут продовольчих ресурсів НААН, разом Національним університетом харчових технологій та ТОВ «АККО Інтернешнл» виступив співорганізатором Десятої міжнародною спеціалізованої науково-практичної конференції «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» у рамках Міжнародних спеціалізованих виставок «Inprodmash & Upakovka 2021» 16 вересня 2021 р. Як і у попередні роки, основною темою представлених на конференції виступів і доповідей було ресурсоощадні технології виробництва та пакування харчових. Від імені Інституту продовольчих ресурсів НААН, як співорганізатора заходу, присутніх привітав Л.М. Хомічак, д.т.н., проф., чл.-кор. НААН, заступник директора ІПР НААН з науково-організаційної роботи. Також Л.М. Хомічак виступив з доповіддю «Наукове обґрунтування розвитку біотехнологій у харчовій промисловості», у який торкнувся багатьох актуальних проблем здорового харчування, а також можливості та доцільності застосування біотехнологічних методів для розв’язання зазначених проблем. Доповідь проф. Л.М. Хомічака викликала жвавий інтерес присутніх на конференції представників бізнесу, профільних закладів освіти та наукових установ. Також від ІПР НААН на конференції було представлено доповіді «Determinationfeaturesofthestoragecapacityofperishablemeatproducts» («Особливості визначення здатності швидкопсувних м’ясних продуктів до зберігання») та «Нетрадиційні технології виробництва та пакування паштетів на м’ясній основі», які стосувалися впровадження ресурсоощадних технологій та ресурсозбереження у м’ясній промисловості.

1

Л.М. Хомічак, д.т.н., проф., чл.-кор. НААН, заступник директора ІПР НААН з науково-організаційної роботи виступає з доповіддю «Наукове обґрунтування розвитку біотехнологій у харчовій промисловості»

2 3

4