Шановні виробники молочної продукції!

Шановні виробники молочної продукції!
Нагальна необхідність відновлення бізнесової, і насамперед виробничої, діяльності в умовах воєнного стану вимагає ефективного імпортозаміщення використовуваної сировини, інгредієнтів і матеріалів через припинення економічних зв’язків з країною-агресором та з причини зрозумілих логістичних складнощів з іншими імпортними поставками. Ефективною заміною закордонної продукції є вітчизняні заквашувальні культури, які допоможуть виробникам забезпечити безперебійний випуск молочних продуктів, необхідних і дорослим, і дітям.
Нашому підприємству, що виробляє заквашувальні препарати для молочної промисловості впродовж більш ніж 50 років, вдалося відновити роботу виробничих і збутових підрозділів, і ми можемо запропонувати нашим традиційним і новим партнерам ефективні та перевірені багаторічною практикою заквашувальні препарати для виробництва найбільш популярних молочних продуктів, а саме: сметани, йогурту, кефіру, ряжанки та сиру кисломолочного. Необхідні технічні та технологічні характеристики наших заквашувальних культур наведено в таблиці.
Чекаємо на замовлення, про які Ви можете повідомити, звернувшись за наведеними телефонними номерами або написавши повідомлення на нашу електронну адресу.
Ми відправляємо продукцію замовникам через працюючі відділення Нової Пошти – слід мати на увазі, що, зважаючи на обстановку, доставка замовлень може тривати до 5 днів.
Все буде Україна!
 
        Відділ збуту та логістики: тел./факс: +38 (044) 451-42-16, (063)-313-71-55;
        Консультації: (093) 379-24-34, (050) 346-03-09, e-mail: ddpbz1@ukr.net