Шановні науковці та співробітники Інституту продовольчих ресурсів НААН, щиро вітаю Вас з Днем Науки!

16052020 620x c3e   Щорічно у третю суботу травня вчені України, всі фахівці, залучені до виконання науковх досліджень та функціонування наукових установ, відзначають своє професійне свято. На жаль, розв’язана країною-агресором війна накладає свій темний відбиток на всі сфери життя та напрями професійної діяльності наших співгромадян, кращі представники яких у складі Збройних Сил України, Національної Гвардії та інших формувань зі зброєю в руках захищають свободу та незалежність Української Держави. Вічна пам’ять Героям, які поклали за це своє життя, велика пошана тим, хто у зоні військового протистояння та у тилу докладає всіх зусиль для досягнення такої важкої та бажаної перемоги над ворогом!
   Так, всі ми цілком впевнені у тому, що перемогу буде досягнуто, і наступним завданням стане відбудова народного господарства, до якої слід буде залучити всі зусилля українського народу та його знання, у тому числі генеровані фаховими науковцями України, до когорти яких мають честь належати і співробітники Інституту продовольчих ресурсів НААН. І сьогодні, в умовах воєнного стану, і завтра. у часи відбудови та подальшого розвитку нашої країни, питання гарантування продовольчої безпеки, виготовлення та постачання населенню безпечних і якісних харчових продуктів є питанням загальнодержавного значення. Дослідження у царині харчової науки, розробки нових прогресивних ресурсоощадних технологій та спеціалізованого обладнання стануть нашим посильним внеском у справу захисту від агресора та неодмінного успіху та процвітання України в майбутньому.
   Отже, працюймо натхненно на благо нашого великого народу та Української Держави, примножуймо досягнення вітчизняної аграрної науки, робімо все від нас залежне для перемоги над ворогом.

З Днем Науки Вас, шановні друзі та колеги!
Директор Інституту продовольчих ресурсів НААН,
д.с.-г.н., професор, академік НААН  Ібатуллін І.І.