ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНСТИТУТУ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ У ПРІОРИТЕТІ РОБОТИ НААН УКРАЇНИ

20221028 104251        Важливі питання роботи Інституту продовольчих ресурсів та виконання програми наукових досліджень на 2022 рік обговорили головний учений секретар Національної академії аграрних наук України Адамчук В.В. та директор інституту Ібатуллін  І.І. в інституті 28 жовтня поточного року.

В ході зустрічі також відбулося ознайомлення із структурою інституту, станом виконання ремонтних та відновлювальних робіт, що проводяться власними силами установи.

Особлива увага була приділена роботі Мікробіологічної лабораторії виробництва бактеріальних препаратів та Відділу біотехнології інституту, науковцям якого на чолі з Даниленко С.Г., згідно з Розпорядженням Уряду України від 18 жовтня 2022 р. № 916-р, присуджено Премію Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій за роботу “Інноваційна технологія створення препаратів на основі живих бактерій для отримання якісних та безпечних м’ясних продуктів”.

     Відзначено важливість для вітчизняної науки у період відбудови національної економіки забезпечувати на високому рівні роботу направлену на створення вітчизняних інноваційних технологій, зокрема виробництва пробіотичних препаратів нового покоління для отримання якісних та безпечних продуктів,  розвивати галузі  харчової і переробної промисловості для реалізації стратегічного потенціалу національної продовольчої системи

 

IMG 5235

IMG 5240

IMG 5245

IMG 5252