Шановні науковці та фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААН!

Шановні друзі!
Від щирого серця вітаю Вас з прийдешнім 2023 роком, бажаю всім здоров’я, щастя та вагомих творчих успіхів у новому році, а, головне, бажаю всім нам миру!
На початку 2022 року, що минає, наш колектив мав плани щодо подальших наукових досліджень успішно долаючи негативні наслідки пандемії коронавірусної хвороби,  як  раптом у наш дім прийшла війна – жахлива війна з повітряними тривогами, численними руйнуваннями і, що найбільш боляче, з тисячами загиблих громадян України – військових і цивільних, у тому числі безневинних дітей.
Всі ці страждання та негаразди спричинила підступна агресія російської держави на чолі з її людоненависним керівництвом, ладним вбити сотні тисяч людей у своїй маніакальній ідеї чинити геноцид, знищуючи українську націю та незалежну українську державу.
Героїчний, на грані людських сил, спротив всього українського народу став на перепоні втіленню цих планів, і, насамперед, всі ми повинні бути вдячні нашим славним Збройним силам України, іншим збройним формуванням, які протистоять ворогові. Мужність, єднання і віра у перемогу українських людей надихнули Світ та об’єднала  його у боротьбі за добро проти зла.
Перемога неодмінно буде за нами - за правдою! Віримо в наші ЗСУ і всіляко допомагаємо перемагати ворога, продовжуємо наукову роботу, оновлюємо дослідницьку базу, знаходимо  партнерів та підтримку серед світової наукової спільноти.
Звичайно, нікому з нас не дано зазирнути у майбутнє, проте дуже хочеться сподіватися, що прийдешній 2023 рік принесе Україні та її громадянам Перемогу над агресором та бажаний і справедливий мир. Непереможним є наше  велике бажання жити, творити на благо України та нашого мужнього народу.
Нині час важких випробувань, проте думки наші світлі та життєствердні!
Отож, з Новим 2023 роком Вас, дорогі друзі та шановні колеги!
Слава Україні!

         Директор Інституту продовольчих

         ресурсів НААН, академік НААН                             Ільдус Ібатуллін

Picsart 22 12 27 12 26 57 360