Лауреати Премії Кабінету Міністрів – науковці ІПР

30 грудня 2022 року у Міністерстві освіти і науки України відбулося нагородження лауреатів Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Премія присуджується щороку за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції. У церемонії нагородження взяв участь Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, який зазначив, що наполеглива праця, творчий потенціал та багаторічний досвід науковців відобразилися в їхніх роботах, які заслуговують найвищої відзнаки та світового визнання.

Серед 34 науковців – цьогорічних лауреатів Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій – вчені Інституту Продовольчих ресурсів НААН, які перемогли у конкурсі з роботою «Інноваційна технологія створення препаратів на основі живих бактерій для отримання якісних та безпечних м’ясних продуктів».

На знімках: церемонія нагородження у Міністерстві освіти і науки України; вручення Диплома лауреата завідувачці відділу біотехнології ІПР НААН, д.т.н. Світлані Даниленко.

Колектив Інституту продовольчих ресурсів НААН щиро вітає наших колег, всіх цьогорічних лауреатів Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій з високою нагородою!

63aec41e0d1db719472874

 63aec419d2406077207117